Nieuw item

Welkom bij het Service Platform

Service Platform werd opgericht door en voor onafhankelijke makelaars. Door het specialisme van schade te bundelen overheen verschillende kantoren, maken zij zich sterker. Sterker in kennis, sterker in opvolging, sterker in continuïteit, sterker in service naar de klant.

Ons vertrekpunt: een basis van vertrouwen en warmte beiden in een moment waarop het lastig is, waarop u een schade heeft.

Een team van ervaren schade-deskundigen staan elke dag voor u klaar. Met veel passie en deskundigheid volgen zij uw schade op een professionele manier op. Door kantooroverschrijdend te werken, worden de verschillende specialisme van de medewerkers ingezet waar en wanneer nodig.

Fouad - Tine - Jaak

Nieuw item

Wij werken proactief

Eenmaal een schade bij ons, nemen wij deze ter harte. Een gestructureerde aanpak met regelmatige opvolging en snelle communicatie aan u, de klant, is onze basis.

In team zijn we deskundig sterk

Met een team is veel mogelijk. Elk van ons heeft een degelijk basis in schadebeheer. Sommige onder ons hebben een intern specialisme dat we voor elk relevant dossier uitspelen.

Werken in team, maakt het ook mogelijk dat we bij elkaar terecht kunnen in geval van moeilijke dossiers. Dit houdt ons scherp en stelt ons in staat u de beste service te geven.

Nieuw item
Nieuw item

Wij staan dicht bij de makelaar

We overlopen de dossiers regelmatig met uw makelaar, zodat hij of zij ook weet wat er gaande is. Voor ons is dit een samenspel waarmee we een sterke profilering willen mee neerzetten.

Wij zorgen voor u

Uiteindelijk draait het om u, de klant. U heeft een schade en dat is niet leuk. We doen er alles aan om er voor u te zijn en uw zaak correct, goed en snel af te handelen. We vinden het belangrijk u correcte informatie te geven over uw schade. Ook al is dat niet altijd wat u verwacht of wenst te horen, u kan ervan op aan dat wij uw zaak professioneel en van dichtbij opvolgen.

Nieuw item
Nieuw item

Een schade?

Bent u klant bij een makelaar aangesloten bij het Service Platform? Dan komt u bij een schadeaangifte snel bij ons terecht.

Ons snel nodig? Dan kan u ons altijd bereiken via schade@serviceplatform.be

Nieuw item

Plus++

Service Platform werkt nauw samen met Plus++ en haar makelaars.

We hebben dezelfde visie op omgaan met klanten: professioneel, correct én vanuit uw vraag en wens.

U komt voor ons op de eerste plaats, net zoals dat bij uw Plus++ makelaar het geval is.

lees meer over plus++

Nieuw item

Liever geen schade?

Schade voorkomen zit soms in kleine dingen, vooral in het inhaken op slimme oplossingen. En met slim bedoelen we: gemakkelijk en met comfort voor u.

Een jaarlijks onderhoud aan uw woning is geen overbodige luxe om schade te kunnen vermijden. Maar het is geen leuk taakje. Denk u maar even mee: wanneer heeft u het laatst uw dakgoten gereinigd? Of de kitvoegen van uw douche hersteld? De siffon grondig uitgekuisd? Sloten gecheckt? De afvoer van uw terras?

Het zijn slechts enkele voorbeelden waarmee u met een jaarlijkse controle u uzelf heel wat schadelast kan verhelpen én heel wat euro’s kan uitsparen.

Meer weten?

Vraag het uw Plus++ makelaar of lees meer via onderstaande link

meer info

Nieuw item

Interesse?

Makelaars

Bent u makelaar en geboeid door ons verhaal en onze aanpak?

Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar charlotte.schoofs@plus-plus-plus.be

Medewerkers

Brandt u ook zo van passie voor schade? En boeit ons verhaal en onze aanpak u?

Stuur uw cv en motivatiebrief naar charlotte.schoofs@plus-plus-plus.be