Single

Samen helpen we jou bij het zoeken naar de juiste oplossing

Laat je door ons verzekeren en je hoeft je als single niet langer zorgen te maken.

Mijn mobiliteit

Auto, moto, brommer, vrachtwagen, ... Zorg ervoor dat uw voertuig wettelijk in orde is en ga veilig op de baan.

Mijn gezondheid

Met volle teugen van het leven genieten is alleen mogelijk als u al uw zorgen aan de kant kunt schuiven. Verzeker uzelf van een zorgeloos leven.

Mijn reizen

Zorgeloos op vakantie, dat is pas genieten! Goed voorbereid? Vergeet echter niet dat allerlaatste puntje op uw checklist: uw verzekeringen! Er is immers meer dan één verzekering die nuttig kan zijn voor, tijdens en na uw vakantie.

Mijn woning

Uw woning is één van uw kostbaarste bezittingen. U wil niets liever dan dat die goed verzekerd is. Bespreek met ons wat voor u belangrijk is zodat uw woning prima beschermd is.

Mijn toekomst

Wist u dat het wettelijk pensioen nog niet de helft bedraagt van uw huidig netto-inkomen? Een extra kapitaal opbouwen om uw levensstandaard te kunnen behouden is daarom geen overbodige luxe, wél wilt u vanzelfsprekend alle zorgen wegwerken en gewoon genieten.

Kunnen wij u helpen?

Gezin

Samen helpen we jou gezin beschermen

Als er zich binnen uw privéleven ongevallen voordoen, dan is het belangrijk dat uw gezin even goed beschermd is als uw huis of uw auto.

Mijn gezin

Uw privéleven, met al uw dierbaren, beschermen is een must. U wil alle gezinsleden het comfort garanderen dat ze verdienen. Samen komen we deze belofte na. Zo kan u, samen met het hele gezin, genieten van elke dag.

Mijn mobiliteit

Ten volste van het leven genieten gaat alleen als u al uw zorgen aan de kant kunt schuiven. Gun uzelf een zorgeloos leven.

Mijn reizen

Zorgeloos op vakantie vertrekken met uw gezin, dat is pas genieten! Goed voorbereid? Vergeet echter niet dat allerlaatste puntje op uw checklist: uw verzekeringen! Er zijn immers verschillende verzekeringen die nuttig kunnen zijn voor u voor, tijdens en na uw vakantie.

Kunnen wij u helpen?

Senior

Samen zoeken we naar oplossingen om uw leven zo comfortabel mogelijk te maken.

Voorzie het nodige comfort en laat je verzekeren door ons.

Mijn mobiliteit

Met de auto, moto, brommer, kampeerwagen,…Zorg ervoor dat uw voertuig wettelijk in orde is en ga veilig op baan.

Mijn gezondheid

Ten volste van het leven genieten gaat alleen als u al uw zorgen aan de kant kunt schuiven. Gun uzelf een zorgeloos leven. Verzeker uw gezondheid bij ongevallen zodat u op beide oren kunt slapen.

Mijn reizen

Zorgeloos op reis, dat is pas genieten. Vergeet echter niet dat allerlaatste puntje op uw checklist: uw verzekeringen! Er is immers meer dan één verzekering die nuttig kan zijn voor, tijdens en na uw vakantie.

Mijn woning

Uw woning is één van uw kostbaarste bezittingen. Hoewel er geen wettelijke verplichting bestaat om een brandverzekering af te sluiten, kunnen de kosten die bij een brand gepaard gaan, dramatisch hoog oplopen. U wil niets liever dan dat uw woning goed verzekerd is.

Mijn pensioen

Geniet van uw pensioen zonder zorgen.

Kunnen wij u helpen?