D’hooge³ | bank- en verzekerings­­kantoor

D’hooge³ is een bank- en verzekeringskantoor, geleid door 3 broers. Jan, Raf en Luc zetten samen met Nadia, Kristel en Marijke hun schouders onder uw dossier. Vol enthousiasme en steeds met de lach, zoeken zij naar oplossingen om uw leven comfortabeler te maken zodat u nog meer kan genieten van elk dag.

Professionele en onafhankelijke vertrouwenspersoon

D’hooge³ is een erkende en onafhankelijke verzekering- en kredietmakelaar met meer dan 50 jaar ervaring. Wij behartigen uw belangen als het gaat om verzekeringen, beleggingen, kredieten, bankzaken, persoonlijk financieel advies, successie, bedrijfsrisico’s en advies voor (startende) ondernemers.

Onze doelstelling: 100% tevreden klanten

We zoeken voor – en samen met u - de meest gepaste oplossing. Een oplossingen die rekening houdt met uw persoonlijke situatie, wensen en dromen. We werken een plan uit dat uw vermogen van vandaag beschermt en uw toekomst veilig stelt. U bent zeker van een compleet en doordacht advies aan de beste voorwaarden en een correcte prijs.

Zekerheid en vertrouwen waarmaken

We houden persoonlijk contact en service hoog in het vaandel. Zo maken we graag tijd voor u om echt te luisteren naar uw vragen en ideeën.

Verder hebben we een netwerk van specialisten rond ons opgebouwd (o.a. boekhouder, advocaat, schade-experten,…) die u via ons kan consulteren. We werken steeds met betrouwbare partners en leveranciers. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten.

Op die manier wensen we de vertrouwensband met onze klanten waar te maken.

Ontdek ons team Contacteer ons